REKLAMI GEÇ

Engelli kadın hamile kaldı, Kale karıştı

Engelli kadın hamile kaldı, Kale karıştı

Kale’de engelli bir kadının hamile kalmasının ardından başlatılan soruşturmada bir kişi tutuklandı. Geçtiğimiz mayıs ayında meydana gelen olayın ardından davanın ilk duruşması gerçekleşti, zanlı “kadının engellilik durumunu bilemeyeceği” gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2019 Salı, 16:53

Olay, geçtiğimiz mayıs ayında Kale’de meydana geldi. Zihinsel engelli, hafif derecede mental retardasyon hastası olduğu öğrenilen Z.Ü.nün hamile kaldığı otaya çıktı.

Engelli kadının hamile kalmasının ardından olaya el koyan Kale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Z.Ü. ilk ifadesinde evli ve 2 çocuk babası S.Ç. ile birlikte olduğunu ve hamile bıraktığını söylediği öne sürüldü.

Gözaltına alınan zanlı, Z.Ü. ile Kale’de bir parkta 50 TL karşılığında birlikte olduğunu itiraf etti. Mahkemeye çıkarılan S.Ç. tutuklandı.

DAVANIN İLK DURUŞMASINDA TAHLİYE GELDİ
Kale’yi karıştıran olayın ilk duruşması gerçekleştirildi. Denizli 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tanıklar ailesi tarafından bakılmadığını ileri sürdükleri Z.Ü.’nün para karşılığı ilişkiye girdiğine dair ifade verdi.

S.Ç. ise ilişkiye girdiği Z.Ü.’nün engellilik durumunu bilemeyeceğini belirterek, tanık ifadelerinin de göz önünde bulundurularak tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti sanığın tahliyesine karar verdi, duruşma 3 Mart’a ertelendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı