REKLAMI GEÇ

İki kuzenin can verdiği olayda yürek burkan detaylar

İki kuzenin can verdiği olayda yürek burkan detaylar

Kale’de dün iki kuzenin balık tutmak için gittikleri derede boğularak öldüğü olayda detaylar ortaya çıktı. Gençlerden dün doğum günü olan 19 yaşındaki İbrahim Honluk’un ağ atarken dereye düştüğü, 3 amcaoğlunun ise onu kurtarmak için birbiri ardına suya atladığı, ancak ikisinin kurtulabildiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2020 Cuma, 11:28

Kale’nin Muslugüme Mahallesi’nde dün yaşanan olay yürekleri dağladı. İlçenin Gülbağlık Mahallesi’nde yaşayan 6 genç, serpme ağ ile balık tutmak için öğle saatlerinde Akçay Nehri’ne gitti.

BİR AĞABEYİNİ KURTARDI AMA DİĞERİ KAYBOLDU
19 yaşındaki İbrahim Honluk, ağ attığı sırada suyun birden derinleştiği yere düştü. İbrahim’in düştüğünü gören amcasının oğullarından Mahmet Honluk ardından ağabeyi Ahmet, son olarak ise en küçük kardeş Ömer suya atladı. Küçük kardeş Ömer, ağabeyi Ahmet’i sudan çıkardı ancak iki kişi suyu içinde kayboldu.

ACILI AİLE DAHA ÖNCE 2 EVLADINI TOPRAĞA VERMİŞ
Suyun içinden kurtulanlar, çevrede birini görüp yardım istedi. Yardıma gelen kişi suyun içine daldı ancak kaybolan iki genci bulamadı. Gençlerin cansız bedenlerini olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı su altı arama ve kurtarma ekipleri suyun altında buldu. İbrahim ve Mehmet Honluk’un yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. İbrahim’in acılı ailesinin daha önce 2 evladını toprağa verdikleri öğrenildi.

İBRAHİM’İN DOĞUM GÜNÜYDÜ
Maden ocağında kepçe operatörü olarak çalışan İbrahim Honluk’un, hayatını kaybettiği gün aynı zamanda doğum günüydü. 32 yaşındaki Mehmet Honluk da maden ocağında çalışıyordu. İki kuzenin evinde yas vardı. Evlatları kaybeden iki anneyi yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan iki gencin cansız bedenleri, işlemlerinin ardından aileye teslim edilecek. Cenazelerin bugün Gülbağlık Mahallesi’nde toprağa verilmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı