Kale Belediye Başkanı Yarımca yılın belediye başkanı seçildi

Denizli’nin Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Time Dergisi tarafından yılın belediye başkanı seçildi. Yarımca ödülünü TBMM Başkanvekili Mehmet Sağlam’ın elinden aldı.
/ DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2012 Pazartesi, 17:20
Time Dergisi, 9’uncu yılında da yılın enlerini ödüllendirdi. Her yıl geleneksel olarak gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın siyasetçisini, milletvekillerini, valilerini, belediye başkanlarını, gazetecilerini, TV muhabirlerini ve sanatçılarını belirlendi.
Ankara Sürmeli otelde gerçekleşen ödül törenine çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı ve sanatçı katıldı. Anket yöntemiyle belirlenen yılın en iyilerinde bu yıl Kale ilçesi Belediye Başkanı İsmail Yarımca ödül aldı.
Yarımca ödülünü TBMMB Başkanvekili Mehmet Sağlam’ın elinden alırken, Kale ilçesinin her türlü hizmeti hak ettiğini belirterek, “Yapılan anketlerde oy veren herkese teşekkür ediyorum. Alınan ödülü Kale adına alıyorum. İlçemiz için yaptığımız hizmetler her zaman olduğu gibi hızla devam edecektir” dedi.
Yorumlar
tıme dergisinin kaleyle ne alakası var?kendileri organize ediyorlar.haketsin alsın gurur duyarız.oylarla falan değil.
Yakışır Başkanıma.Tebrikler Başkanım başarıların bol olsun.Durmak yok,hizmete devam.