REKLAMI GEÇ

Kaledavaz Vakfı Kale için çalışıyor

Kaledavaz Vakfı Kale için çalışıyor

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın yeni yönetimi basın karşısına geçti, çalışmaları ve hedefleri anlattı. Vakıf Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, üye sayısını artırıp, sağlayacakları maddi katkılar ile ilçenin kalkınmasında rol oynamak istediklerini söyledi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2018 Çarşamba, 13:05

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri Muhip Temiz, Adem Özel, Adem Üksek ile Selman Karaayvaz Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Kaledavaz Kalkınma ve Dayanışma Vakfı’nın, 1998 yılında 17 gönüllü Kaledavazlının öncülüğünde kurulduğunu belirten Başkan Sarıtaş, “Vakfımız, Kale’nin ekonomik, sosyal, kültürel yönden gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak, Kalelilerin dayanışmasını sağlamak ve ihtiyaç sahibi Kalelilere yardımda bulunmak amacıyla kurulmuştur” dedi.

Vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler veren Sarıtaş, “Kale’de tekstil atölyeleri açılarak, özellikle gençlerin meslek edinmesine öncülük etmiştir. Öğrencilerimize burs imkanları sunarak, alanlarında iyi yetişmelerine katkı sağlamıştır. Yağlı pehlivan güreşlerinin organizasyonlarında rol alan vakfımız aynı zamanda, ihtiyaç sahipleri ailelere gıda yardımı yapmıştır” diye konuştu.

Bugüne kadar verilen hizmetler için, üyeler ve yöneticilere teşekkür eden Sarıtaş, “Büyüklerimizin bize devrettiği bu şerefli mirası daha ileriye taşımak için çalışacağız. Özellikle eğitimde rol almaya devam edeceğiz. Kale Yüksek Okulu’nun gelişmesi bizim hedeflerimiz arasında. Şu an inşaat halinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak ancak biz de vakıf olarak yurt yapımında öncülük etmek istiyoruz. Çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı