REKLAMI GEÇ

Kale’de bayram var

Kale’de bayram var

Kale’ye yapılacak olan PAÜ Kale Meslek Yüksek Okulu, nihayet onaylandı. Önceki gün onay yazısının alınmasıyla, Kale’de iftar yemeği verildi, halaylar çekildi, havai fişeklerle kutlamalar yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2010 Cumartesi, 17:36

Kalelilerin yaklaşık 1.5 senedir bekledikleri üniversite hayalleri gerçek oldu. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kale’ye eğitim yuvaları açmak için düğmeye basmıştı. Geçen aylarda onayı gelen ‘Anadolu lisesi’ ilçede büyük sevinç yaşatmıştı. Bunun ardından, Kale’ye yapılacak olan meslek yüksek okulunun da onayının gelmesi, sevinci ikiye katladı.

Meslek yüksek okuluna onay geldiği gün, belediye hoparlöründen sık sık anons yapıldı. İlçeye açılacak yüksek okula onay çıkması nedeniyle, vatandaşlara iftar yemeği verildi. İlçe merkezinde verilen iftar yemeğine, halk büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğinde konuşan Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, “Art arda gelen bu sevindirici haberler bizi çok mutlu etti. En iyi yatırım insana yatırım, geleceğe yatırım. Yoğun çabalarımızın sonucunda ilçemize iki tane eğitim yuvası kazandırdı. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

İftar alanına asılan dev pankart çok ilgi çekti. Pankartta ‘‘Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu ilçemize hayırlı olsun’’ yazılıydı. İftar yemeğinin ardından, havai fişek gösterileri başladı. Havai fişek gösterisinin, meteor yağmuruna denk gelmesi ayrı bir heyecan yaşattı.

Kale Meslek Yüksek Okulu, 4 bölüm olacak. Ancak şimdilik bu bölümlerin neler olduğu belirlenmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı