REKLAMI GEÇ

Kale’de günün konusu Fotoğraf

Kale’de günün konusu Fotoğraf

Kale Kaymakamlığı ve Kale Belediyesinin katkıları, Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Temel Fotoğrafçılık Kursu” na katılanların eserleri Kale Halk Eğitim Merkezi’nin Yıl Sonu Sergisi kapsamında izleyicilerle buluştu.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2012 Cumartesi, 12:00

Kale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kaymakamlık ve Belediye desteğiyle bir temel fotoğrafçılık kursu düzenledi. Kursa katılanların eserleri, şimdi Kalelilerin beğenisine sunuldu.

Halen devam etmekte olan kursun ilk döneminde eğitim ve uygulamaya katılan kursiyerlerin 43 eserinden oluşan karma sergiye Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve ilçe protokolünün bulunduğu kalabalık bir grup katıldı.

Kale sakinleri ile dışarıdan gelen konukların da katıldığı açılış töreninin ardından sergi gezildi. İlginin bir hayli yüksek olduğu sergiyi Kaleli sanatseverler de dikkatle izledi.

Ayrıca sergide eseri bulunan fotoğrafçılık kursu katılımcılarının heyecan ve gururları da izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Kursun yararlı ve ufuk açıcı olduğunu belirten ilçede fotoğrafçılık mesleğini icra edenler eğitimin ardından grup olarak etkinliklerin devam ettirilmesi ve Kale de sanatsal olarak fotoğrafın gelişmesi gerektiğini belirttiler.

Temel Fotoğrafçılık eğitimi Fotoğraf sanatçısı Zeki Akakça tarafından veriliyor

Yorumlar

emin karadeniz   -  Bağlantı 20 Haziran 2012, 23:18

tavasda da böyle bir çalışma olsa iyi olur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı