REKLAMI GEÇ

Kale’de öğretmenler daha temiz bir eğitim için okullarını boyadı

Kale’de öğretmenler daha temiz bir eğitim için okullarını boyadı

Pandemi nedeniyle geçtiğimiz dönemin büyük bölümünü kapalı geçiren okullarda yeni süreç heyecanı yaşanıyor. Kale’de bulunan ortaokulun idareci ve öğretmenleri de, öğrencileri yenilenen okulda karşılamak için kolları sıvadı. Öğretmenler tüm okulu kendileri boyadı, temizliğini yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2020 Pazartesi, 14:54

Merkeze yaklaşık 6 kilometre uzaklıktaki kırsal mahallede bulunan 80 öğrencinin eğitim gördüğü Karaköy Ortaokulu’nun Müdürü Burhan Can, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini daha temiz bir okulda karşılamak için imece usulü çalışma yaptıklarını söyledi.

Okulu baştan aşağı temizlediklerini, duvarlarını boyadıklarını ifade eden Can, şöyle konuştu:

“Okulun eksikliklerini belirleyerek kendi çabalarımızla yetiştirdiğimiz bahçedeki sebzeleri satarak karşılıyoruz. Boya ve tadilat işçiliğini hizmet satın alma yöntemiyle yapabilirdik. Hesap yaptık maliyet çok geldi. Okulumuzu daha hijyenik hale getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize daha sağlıklı bir ortam oluşturmaya hazırlamak için durmadan çalışıyoruz.”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım ise okulda emeği geçen herkese teşekkür etti. DENİZLİ (AA)

Yorumlar

Horozkentli   -  Bağlantı 10 Ağustos 2020, 16:08

Yaz tatilinde okul için bi duvar boyanmış çokmu. Haber değeri bile taşımaması lazım. Muhtara velilere söylense imece usulü köylülerde pekala bu işi çocukları için seve seve yaparlardı.

ahmet can   -  Bağlantı 10 Ağustos 2020, 14:59

öğretmenler işçi değildir. her yıl aynı sahneler yaşanıyor. öğretmenlere kıymet verilmiyor. atanamayan her öğretmen atansın. atanmayacaklarsa başka devlet memurluğu görevleri verilsin ve eğitim fakülteleri kapatılsın. açıkta bekleyen öğretmenler var

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı