REKLAMI GEÇ

Kale’de ölümle sonuçlanan ihmal iddiası

Kale’de ölümle sonuçlanan ihmal iddiası

Kale’de yılan ısırdığı iddiasıyla hastaneye giden 62 yaşındaki Raziye Altut geldikten bir süre sonra evinde ölü bulundu. Altut’un ölümü üzerine Savcılık soruşturma başlattı, Sağlık Müdürlüğü’nün incelemesi sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2020 Salı, 10:48

Kale’nın Kırköy Mahallesi’nde eşiyle birlikte yaşayan 62 yaşındaki Raziye Altut, cumartesi günü sabah saat 03.00 sıralarında evin bahçesinde bulunan tuvalete gitti. Bu sırada tuvalette bulunan yılan Altut’u ısırdı.

Altut durumu Denizli kent merkezinde yaşayan oğlu Murat Altut’a bildirdi. Murat Altut, sabah Kırköy Mahallesi’ne gelerek annesini Kale Devlet Hastanesi’ne götürdü. İddialara göre hastanede Raziye Altut’a iki iğne yapıldı. Reçete de yazılan Altut, hastaneden taburcu edildi. Murat Altut annesini hastaneden alıp evlerine götürdü ve ardından Denizli’ye geri döndü.

Pazar günü akşam saatlerinde Raziye Altut’un evde hareketsiz yattığını gören yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri 62 yaşındaki kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Ev ve çevresinde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, ölümü şüpheli bulunan Altut’un cenazesi üzerinde ve evde inceleme yaptı. Altut’un cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Altut’un kesin ölüm nedeni bugün yapılan otopsiden sonra belli olacak.
Kale Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, konu hakkında araştırma yaptıklarını söyledi, “Hastaneye ne gibi bir şikayetle geldi ne gibi bir muayene yapıldığını inceliyoruz. Olay zaten savcılığa intikal etti. Biz de gerekli araştırmamızı yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı