REKLAMI GEÇ

Kale Devlet Hastanesi’ne 4 doktor atandı

Kale Devlet Hastanesi’ne 4 doktor atandı

Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Kale Devlet Hastanesi’ne biri çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı 4 yeni doktor atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2018 Perşembe, 08:36

DENİZLİ (AA) Hekim kadrosunu günden güne güçlendiren Kale Devlet Hastanesi, 1 genel cerrahi, 1 dahiliye uzmanı, 2 aile hekimi, 2 diş hekimi ve 4 pratisyen hekimle gerçekleştirdiği sağlık hizmetinde kadrosunu yeni atamalarla güçlendirdi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Nil Fırat Gürhan ve 3 yeni pratisyen hekimin daha göreve başladığı ilçede vatandaşın ihtiyacı olan sağlık hizmetinin yerinde ve hızlı bir şekilde sağlanması hedefleniyor.

Sağlık Müdürü Berna Öztürk, özellikle en çok başvuru yapılan genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye uzmanları ile diş ve aile hekimlerinin ilçede görev yapmasının önemine işaret etti.

Bunun ilçe halkının merkeze gitmeden yerinde tedavi hizmeti alabilmesi ve devamlılığın sağlanması yönünden önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Öztürk, “Vatandaşlarımıza hızlı, etkili ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti sunarak, merkez hastanelerimize ya da çevre illere sevk edilmek zorunda olan hasta sayımızı azaltmak temel hedefimiz. Kale ilçemizde hizmet ağına her geçen gün yeni hekimlerin eklenmesiyle birlikte vatandaş memnuniyeti de inanıyorum ki üst seviyede olacaktır. Yeni başlayan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanımız ile çocuklarda kış mevsiminin gelmesiyle artan gribal hastalıkların ve takip gerektiren hastalıkların tedavisinde etkin bir sağlık hizmeti sunulacaktır. Yine aile hekimimiz Dr. İbrahim Halil Çelik’in bakanlık tarafından onaylı sertifikasının gelmesinin ardından hastanemizde özellikli hizmet birimi açılması ve hastalarımıza akupunktur ve hacamat gibi geleneksel tıp yöntemlerinin uygulanması da planlamalarımız arasında” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı