REKLAMI GEÇ

Kale’ye bağlı Narlı Köyde dere taştı

Kale’ye bağlı Narlı Köyde dere taştı

Kale İlçesi’nde bağlı Narlı Köy’de meydana gelen şiddetli yağışta, derenin taşması sonucu bir ev yıkıldı, 7 ev hasar gördü.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2010 Çarşamba, 18:07

Alınan bilgiye, Kale’ye bağlı Narlı köyünde öğleden sonra başlayan şiddetli yağışta, köyün içinden geçen derenin taşması sebebiyle sel suları Recep Kavcın (40)’ın evine doğru gelemeye başladı. Ev sahibi Recep Kavcın ve eşi Raziye Kavcın (38), sel sularının geldiğini görerek, kendilerini kurtarmaya çalıştı. Su içinde kalan Raziye Kavcın, evden atlarken boğulma tehlikesi geçirdi. Evde mahsur kalan Recep Kavcın da vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Kavcın çiftinin evi, sel suları nedeniyle yıkıldı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı sel baskınında, hafif yaralılara olay yerinde müdahale edildi. Dere yatağından gelen kaya parçaları ve evdeki sular, Kale ve Gölbaşı Belediyesine bağlı ekipler tarafından temizlenirken, sivil savunma ekipleri de olay yerine intikal ederek, yardım çalışmalarına katıldı. Ekipler köyde sel suları nedeniyle İlyas Kavcın, Mustafa Soylou, Mutlu Topçuoğlu, Ünal Şişman ve Emine Şişman’ın da zarar gören evlerindeki suları boşalttılar. Recep Kavcın ve eşi Raziye Kavcın ile İlyas Kavcın ve eşi Ayşe Kavcın, daha sonra Kale Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz ve Kale Kaymakamı Serap Özmen ile Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da, Narlı köyüne gelerek olayla ilgili incelemelerde bulundu. Öte yandan Kale ilçe merkezinde de Ünal Ün ve Süreyya Şekerci adındaki vatandaşların evlerini de şiddetli yağış nedeniyle su bastı.

Yorumlar

ömer tıner   -  Bağlantı 2 Nisan 2012, 14:30

herkese geçmiş olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı