REKLAMI GEÇ

Kaymakam Bilgihan’a veda yemeği

Kaymakam Bilgihan’a veda yemeği

Kale Kaymakamlığı’ndan Babadağ İlçe Kaymakamlığına atanan Tülay Baydar Bilgihan için Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından veda yemeği düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2009 Cumartesi, 19:36

Yaklaşık 1 yıldır Kale Kaymakamı olarak görev yapan Tülay Baydar Bilgihan’ın Babadağ ilçe Kaymakamlığına atanması nedeniyle Kale belediye Başkanı İsmail Yarımca tarafından veda yemeği düzenlendi. Kale Kardelen Restaurant’ta düzenlenen veda yemeğine Beyağaç Kaymakamı belediye Şakir Öner Öztürk, Başkanları, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, köy muhtarları, esnaf ve vatandaş katıldı.
Kaymakam Bilgihan’ın Babadağ ilçesine atanmasından dolayı üzüntü yaşadıklarını kaydeden davetliler, “Kale halkı ile iç içe olan halkın sorunlarının çözümü için elinden gelen gayreti gösteren, sorunlarını yerinde çözüm arayan, hizmet için gitmediği köy koymayan kaymakamın Kale ilçesinden gitmesi hem köy halkı hem de ilçe halkı büyük üzüntü vericidir” diye konuştular.
Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, “Bu bir bayrak yarışıdır. Halkımız her zaman hizmetlerin en iyisine layıktır. Kale kaymakamlığına gelecek olan arkadaşımızda bu bayrağı taşıyacaktır. Bizde gittiğimiz yerde insanlarımız için en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.
Biz Kaymakamımızı geç bulduk erken kaybettik diyen Başkan Yarımca, Bilgihan’a Kale’nin tablosunu hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı