REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı 4 kişilik Mutluluk Ailesi yan yana gömüldü

Kaza kurbanı 4 kişilik Mutluluk Ailesi yan yana gömüldü

Cankurtaran’da dün akşamki trafik kazasında hayatını kaybeden Mutluluk Ailesi, Kale’de gözyaşlarıyla uğurlandı. Mevlüde ve Ramazan Mutluluk’un 10 yıl beklediği ikizleri Yiğit ve Eren Mutluluk ile birlikte yan yana gömüldüler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2023 Pazar, 18:34

Cankurtaran Kavşağı yakınlarında meydana gelen 5 ayrı kazada, 12 araç birbirine girdi. Önünde devrilen otobüsten kaçmak için direksiyon kıran 20 ADG 289 plakalı hafif ticari araç, karşı şeride geçerek il merkezinden aldığı yolcuları Kale ilçesine götüren 20 K 0055 plakalı ilçe minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada minibüsle çarpışan hafif ticari araçta bulunan sürücü Yiğit Mutluluk, anne Mevlüde Mutluluk ve 19 yaşındaki Eren Mutluluk olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan baba Ramazan Mutluluk ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Baba Ramazan Mutluluk, anne Mevlüde Mutluluk, 10 sene bekledikleri ve görülen tedavi sonrasında dünyaya gelen ikiz çocukları Yiğit Mutluluk ve Eren Mutluluk Kale ilçesinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla toprağa verildi. DENİZLİ (İHA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı