REKLAMI GEÇ

Ören yerinde iftar yemeği

Ören yerinde iftar yemeği

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, belediye personeli ile Tabea Ören Yeri’nde verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:17

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Kale Mustafa Şipar Yatılı Anadolu Lisesi ile Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksek Okulu’nun ilçeye kazandırılması şerefine, geçtiğimiz haftalarda halka iftar yemeği vermişti. Kale Belediye Başkanı Yarımca, bu kez de belediye personeline festivaldeki özverili çalışmalarından, günlük performanslarından dolayı ve aynı zamanda birlik beraberlik yemeği olarak 5. Ramazan gününde, Tabea Ören Yeri’nde iftar yemeği verdi.

Yemeğe; Kale Belediye Meclisi’nin üyeleri, belediye personeli, Tabae Antik Kenti Kazı Başkanı ve tüm öğrencileri ile kazı personeli ve Mustafa Şipar Yatılı Anadolu Lisesi’ni yaptıran, aynı zamanda 2009/2010 güreş ağası olan Hayırsever İş Adamı Mustafa Şipar da ailesiyle birlikte katıldı. Başkan İsmail Yarımca, “Personelimizle birlik ve beraberlik içinde, tek yumruk olarak ilçemizin ve saygıdeğer halkımızın hizmetinde olacağız. Bugüne kadar sergilediğiniz düzgün hizmetten memnunum ve sizlere teşekkür ediyorum, bundan sonra da her türlü sorunu aşacağız ve birlik beraberlik içerisinde daha üstün hizmetler vereceğiz” dedi. Kale Belediyesi personeli adına konuşan, Belediye Zabıta Amiri Kadir Cura, “Güzel çalışma ortamımızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz. Biz personelin başarısı, sağlanan güzel ortamdandır. Tüm personel olarak, kardeşlik ortamında sizin önderliğinizde hizmet vereceğiz” dedi. Sıcak samimi ortamda yenen iftar yemeği sonrası, Tabae’daki Cevherpaşa Camisi’nde Teravih Namazı’nın kılınmasından sonra akşam sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı