REKLAMI GEÇ

Kale’de üniversite öğrencilerine kolaylık talebi

Kale’de üniversite öğrencilerine kolaylık talebi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, esnaftan öğrencilerin barınacağı mekanların fiyatının fazla yükseltilmemesini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 17:41

DENİZLİ (AA)
İlçedeki esnafın sorunlarının görüşülmesi için Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlyas Barçın başkanlığında Kale Esnaf Odası’nın salonunda toplantı düzenlendi.

Toplantıya katılan Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, yeni yapılan pazaryeri dolayısıyla esnafın mağdur olmaması için gerekli çalışmaları yapacaklarını, belediyeye ait dükkan kiralarının da zamlardan etkilenmeyeceğini, esnafa kolaylık sağlamak için araştırma yapacaklarını söyledi.

PAÜ Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz de, İlçe esnafından öğrencileri kendi çocukları gibi görmesini istedi.

Öz, “Öğrencilerimizin konaklayacağı apart ve barınma yerleri, ev gibi mekanların fiyatları fazla yükseltilmemeli. Buradaki esnafımızın öğrencilerimize desteği ne kadar fazla olursa buradaki kontenjanımız artacaktır. Buraya gelen öğrencilerimiz zengin çocukları değil, normal aile çocuklarıdır. Bu yüzden siz esnafımızın her zaman yanımızda olacağına inanıyorum” dedi.

Kale Emniyet Amiri Komiser Murat Baştürk, insanların hayatını kolaylaştırmak, insanlara yardımcı olmak için görev yaptıklarını belirterek, esnafın da devamlı kendilerine destek vereceğine inandığını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı