REKLAMI GEÇ

Ülkücüler,Kale’de buluştu

Ülkücüler,Kale’de buluştu

Denizli’nin Kale İlçesinde verilen iftar yemeğinde, ülkücüler biraraya geldi.

/ DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2013 Pazartesi, 13:39

Kale Ülkü Ocakları, her yıl gerçekleştirdikleri iftar yemeğinde buluştu.

Ülkü Ocakları binasında gerçekleşen iftar programına Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP ilçe Başkanı İsmail Omrak, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Kale Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aşkın ve çok sayıda Ülkü Ocaklı gençler katıldı.

Kale Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aşkın devam etmekte olan iftar programlarını her sene yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek ilerleyen yıllarda bu etkinliği devam ettireceklerini bildirdi. Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen İse yeni ocak yönetiminin projelerini ifade ederken, her kesime yaklaşmayı davayı doğru bir şekilde anlatmayı hedeflediklerini belirtti.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklama da “Geleceğimizin teminatı gençleri bir arada görmenin mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Bayrak sevgisini, millet sevgisini, vatan sevgisinin aşılandığı bu kurumlarda her zaman birliktelik çok önemli. Vatana millete hayırlı birer nesillerin temelini Ülkü Ocaklarımızda atılmaktadır. Ülkücü camiayı sokaklarda görmek isteyen zihniyet asla başarıya ulaşamayacaktır. Gençlerimiz davamızı ilim sahalarında anlatıp, davamızın adını yaşatacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı