REKLAMI GEÇ

10 mahallede altyapı çalışması sürüyor

10 mahallede altyapı çalışması sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 mahallede başlattığı altyapı çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında yeraltına çapı 2,5 metreyi bulan dev borular döşeniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2015 Pazartesi, 16:25

Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler, Mehmetçik, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman mahallelerini kapsayan altyapı yatırımıyla yaklaşık 610 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilenecek.

Kediboğan Deresi yağmur suyu deşarj noktasında DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy ile birlikte incelemelerde bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanrı Osman Zolan, 10 mahallede başlattıkları altyapı projesinin tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Kediboğan Deresi yağmur suyu deşarj noktasına çapı 2,5 metreyi bulan dev borular döşendiğine işaret eden Zolan, dev borularla Muratdede, İlbade, Karaman ve Akkonak bölgelerinin yağmur sularının tahliye edileceğini belirtti.

denizli-buyuksehir-baskani-osman-zolan-alt-yapi-calismalarini-denetledi-ic

Bu çalışmalarla geleceğe yatırım yaptıklarını kaydeden Zolan, “Bu altyapı çalışmaları asırlık yatırımlardır. Biz geleceğimize, çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir yaşam için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. İnşallah bu nesil söz konusu bölgelerde bir daha alt yapı yapıldığını görmeyecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu