REKLAMI GEÇ

100. yıla özel Kültür Buluşmalarına Mete Yarar ile Zafer Şahin misafir oldu

100. yıla özel Kültür Buluşmalarına Mete Yarar ile Zafer Şahin misafir oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü etkinliklerine özel gerçekleştirdiği Büyükşehir ile Kültür Buluşmalarında yazarlar Mete Yarar ile Zafer Şahin’i konuk etti. Ülke gündemine yönelik keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Yarar ile Şahin, davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2023 Perşembe, 13:36

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü coşkusunu birbirinden özel etkinlikleri ile sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin önde gelen bilim insanı, yazar, tarihçi ve sanatçı gibi değerli isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları programında araştırmacı yazar Mete Yarar ile gazeteci yazar Zafer Şahin konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ülke gündemine yönelik keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Yarar ile Şahin davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Program sonunda Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci, Meter Yarar ile Zafer Şahin’e davetlerini kırmayıp geldikleri için teşekkür ederek, günün anısına üzerinde Denizli horozu bulunan kaideyi hediye etti.

DENİZLİ TARİHİ KONFERANSLARI
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Üniversite ve MÜSİAD işbirliğinde 21 Ekim Cumartesi günü saat 20:00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda İlahiyat profesörü, araştırmacı-yazar Prof. Dr. Tahsin Görgün’ün ‘Tarih, Şehir ve Medeniyet’ adlı konferansı gerçekleştirileceği ve tüm Denizlililerin davetli olduğu kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı