REKLAMI GEÇ

102 eser birincilik için yarıştı

102 eser birincilik için yarıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Yarışmaya katılan 102 eser sergilendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2015 Salı, 15:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler arasında yer alan resim yarışmasının ödül töreni yapıldı. Yarışamaya katılan eserlerin tamamının yer aldığı sergi açılışının da gerçekleştirildiği program Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Sergiye, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Enes Can Yücel, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Varol davetliler, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, 23 Nisan etkinliklerini bu yıl Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ile birlikte, ortak bir proje ile yaptıklarını ifade etti.

ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ
Konuşmaların ardından resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Bu kapsamda, Hacer Oruç, Coşkun Pekşenel, Ayşe Burçe Büber, Ayşegül Yıldız, Dilay Öğren ve Müşerref Gök’e bisiklet hediye edildi. Ödül töreninden sonra 102 eserden oluşan ve 3 gün açık kalacak serginin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu