REKLAMI GEÇ

Gerçek kahramanları ile tanıştılar

Gerçek kahramanları ile tanıştılar

Denizli’de yaşayan çocukların ve gençlerin gerçek kahramanlarını tanımaları amacı ile hayata geçirilen Denizli’nin Kahramanları adlı müzikal tiyatral oyun kendi alanında önemli bir başarıya imza attı. Denizli Belediyesi’nin himayesinde gerçekleşen tiyatro oyununu 15 bin liseli genç izledi.

/ DENİZLİHABER / 26 Aralık 2013 Perşembe, 13:05

Mayıs ayında sanat dünyasının ünlü isimlerini Denizli’de bir araya getiren muhteşem bir gala ile başlayan Denizli’nin Kahramanları, o günden bugüne tam 15 bin gence Denizli’nin gerçek kahramanlarını tanıtma imkanı buldu.

Denizli’nin genç yeteneklerine tarihte önemli bir yere sahip olan gerçek kahramanları oynama imkanı veren bu projenin oyuncu kadrosunun tamamı Denizlili amatör tiyatro oyuncularından oluşurken, proje gerek oyunculukları gerek görsel şovları ile izleyenlerden tam not aldı.

ic

”TARİHİMİZ ADINA ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK”
Yoğun ve uzun bir hazırlık çalışmaları sonucunda izleyici ile buluşan Denizli’nin Kahramanları projesinin Denizli’nin tarihi büyüklerinin ve önemli olaylarının yeni nesil tarafından idrak edilmesi ve bu değerlerin kendilerinden sonraki nesillere aktarılabilmesi adına önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, ”Tarihimiz adına önemli bir başarıya imza attık” dedi.

Denizli’nin Kahramanları projesi ile geçmişle geleceği buluşturduklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, bu kapsamda hafta içi her gün binlerce genci özel olarak hazırladıkları platoya getirdiklerini ve Denizli’nin Kahramanları oyununu izleme imkanı sağladıklarını söyledi. Laf değil, iş ürettiklerini kaydeden Başkan Zolan, ”Denizli Belediyesi olarak 2004 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz projelerle Denizli Tarihi’nde önemli bir yere sahip olan tarihi büyüklerimizi gelecek nesillerle buluşturuyoruz. Bu proje de bunlardan biri. Bu proje ile 15 bin gence ulaşmanın son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Bu önemli projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum”.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu