REKLAMI GEÇ

18 yaş altına seyahatlerde veli şartı kaldırıldı

18 yaş altına seyahatlerde veli şartı kaldırıldı

Denizli Hıfzıssıhha Meclisi, 18 yaş altı çocuk ve gençlerin sokağa çıkma kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından verilen seyahatlerinde yanlarında bir veli ya da vasi bulunması şartını kaldırdı. Karar ile 18 yaş altına korona kısıtlaması tamamen kaldırılmış oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2020 Cuma, 17:44

Denizli Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında koronavirüs önlemleri gündemiyle toplantı.

Toplantıda 18 yaş altı çocuk ve gençlere yönelik yeni karar alındı. Buna göre 18 yaş altındaki çocuk ve gençlerin şehir içi ve şehirlerarası seyahatlerinde yanlarında veli/vasisi bulunması şartı kaldırıldı.

18 yaş altının sokağa çıkmaları ve seyahat etmelerine yönelik düzenleme bu karar ile pandemi öncesine dönmüş oldu. Çocuk ve gençler, karayolu, demiryolu, deniz veya hava yolu ile diledikleri gibi seyahat edebilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 43Sıcak