REKLAMI GEÇ

23 Nisan kutlamaları sönük başladı

23 Nisan kutlamaları sönük başladı

23Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah erken saatlerde Valilik önünde düzenlenen törenle başladı. Üst düzey yöneticilerin hiçbirinin katılmadığı törende CHP tam kadro yer aldı. Büyükşehir Belediyesi, AK Parti ve MHP’nin temsilcileri gibi çelenklerinin de olmaması tepki çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2016 Cumartesi, 10:08

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtığı tarih olan ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye edilen 23 Nisan kutlamaları sönük başladı. Terör ve şehitler nedeniyle kapsamı daraltılan kutlamaların ilk bölümüne katılımın da az olması coşkuya gölge düşürdü.

23-nisan-celenk-2

İLK TÖRDEN VALİLİK ÖNÜNDE
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah erken saatlerde çelenk töreni ile başladı. Valilik önünde gerçekleştirilen törene Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iktidar partisinin milletvekilleri ve il yöneticileri, MHP’nin milletvekili ve yöneticileri katılmazken, CHP tam kadro törendeki yerini aldı. Valiliği temsilen Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer katılırken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Baro Başkanı Müjdat İlhan törene katılanlar arasında yer aldı.

23-nisan-celenk-1

OĞUZ ÇELENK KOYDU
Katılımın çok az olduğu tören, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Tören birkaç dakika sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Temmuz 2025 Çarşamba 22 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 21 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 23 41Sıcak