50 milyonluk oybirliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmetleri hızlandırmak için 50 milyon lira daha borç alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a yurtiçi bankalarından kredi borçlanması için yetki verildi. Zolan, “Borç için değil, hizmet için kredi çekiyoruz” dedi.
Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 18:46
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon lira kredi kullanmak için meclis kararı aldı. Büyükşehir Meclisi’nin eylül ayı gündeminde görüşülen madde Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan oy birliğiyle geçerek meclis gündemine girdi. CHP’li üye Bekir Çapar’ın 30 Mart’tan bu yana 38 milyon lira kredi kullanıldığını, 50 milyon lira daha çekilmesiyle borcun 88 milyon liraya çıkacağını söyledi ve “Bu para ne için kullanılacak?” diye sordu.
YATIRIMDA KULLANACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Personelimizin maaşlarında bir sıkıntı yok, saati saatine maaşlar yatıyor. SGK gibi resmi kurumlara da borcumuz yok. Belediyeyi borçsuz bir şekilde götürüyoruz. Şimdi çekeceğimiz kredi hizmetleri hızlandırmak içindir. Bağbaşı teleferik projemiz, Bozdağ Kayak Merkezi projemiz hızla devam ediyor. Tek tek saymayayım ama yatırımlarımızda kullanmak için kredi kullanıyoruz” dedi.
OY BİRLİĞİ İLE ALINDI
Zolan, borçlanabilmenin de önemli olduğunu söyledi, “Yasal olarak hakkımız olan borçlanmayı kullanıyoruz. Belediyemiz yatırımları için borçlanabilecek ve bu borçları da ödeyecek güçtedir” diye konuştu. Zolan’ın oylamaya sunduğu gündem maddesi, meclisin alt komisyonu Plan ve Bütçe Komisyonu’nda olduğu gibi Büyükşehir Meclisi’nden de oybirliği ile geçti.
Yorumlar
borç yiyen kesesinden yermiş su paralarına accık daha ilave ederiz kullanmadığımız suların atık parası,kdv,ötv,abuduk gubuduk der milletin sırtına yükler öderiz nasıl olsa uyuyan bir millet var.
Ali bey iyi diyorsunuz hoş diyorsunuzda Pamukkalenn gelirleri bizdeyken nereye gitti? Daha bunun soruşturması devam ederken pamukkaleyi geri istemek abes kaçar. Yönetm kukla müdür mustafa bey ile iyi yönetim yapamadı.Bu kadar açıkken diretmemek gerek
Pamukkale Ören Yeri 31.Aralık.2013 gecesi özel teşebbüsün birliği olan TURSAB’a (seyahat acentalar birliği) devir edileceğine DENIZLI BÜYÜK ŞEHİRE DEVIR ESİLSEYDİ kredi talebine hiç gerek kalmazdı.geç kalınmış değil hala,uyan Denizli.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 28 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |