REKLAMI GEÇ

6 ayda 2 milyon yolcu geçti

6 ayda 2 milyon yolcu geçti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali, ilk 6 aylık döneminde sadece şehir dışı 2 milyondan fazla yolcu kapasitesine ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 13:04

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, otobüs terminalinin hizmete girdiği Mart ayından bu yana 2 milyonun üzerine yolcu kapasitesine ulaştığı, otogara günlük abone ve biletli olmak üzere 3 bin 136 aracın giriş yaptığı, bunlardan 500 otobüsün şehirlerarası yolculuğa çıktığı, 500 aracın ise ilçelere hareket ettiği belirtildi.

Açıklamada, ilk 6 aylık dönemde terminalden 2 milyondan fazla kişinin şehirlerarası yolculuğa çıktığı, burada 16 otobüs firmasının vatandaşlara hizmet verdiği de kaydedilerek, “Kentimiz, standartların çok üstünde bir ulaşım kompleksine sahip oldu. Denizli hak ettiğini alıyor ve almaya devam edecek” denildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan dayeni terminal binası için çok emek verildiğini ifade ederek, “Bu kompleks Denizli’nin 10 yılda nereden nereye geldiğinin açık ve net göstergesidir. Garajımızdan 6 ayda sadece şehirlerarası olmak üzere 2 milyonun üzerine yolcu kapasitesine ulaşması, böyle bir komplekse duyulan ihtiyacın da kanıtıdır. Yaptığımız eserlerle tarih yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Korcan   -  Bağlantı 24 Ağustos 2014, 13:10

Yeni projeler daha hayata geçmediği için eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 42Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak