REKLAMI GEÇ

6 mahallede altyapı çalışması sürüyor

6 mahallede altyapı çalışması sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahalleleri’nde başladığı alt yapı çalışmaları devam ediyor. Bölgedeki çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ”İnsanımızın daha kaliteli ve sağlıklı yaşaması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2015 Pazar, 13:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallelerini kapsayan alt yapı projesini şubat ayında yapılan temel atma töreni ile başlatmıştı. Çalışmalar kapsamında bölgenin alt yapısı tamamen yenileniyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı süren alt yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör de eşlik etti. Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi alan Zolan, 6 mahallede içme suyu ve kanalizasyon hatlarının tamamen değişeceğini söyledi. Tüm bölgeye ayrıca yağmur suyu hatlarının döşendiğini ifade eden Zolan, “Bu kapsamda bölgeye 201 kilometre içme suyu ve 165 kilometre de kanalizasyon hattı döşenecek. Ayrıca 38 kilometre yağmur suyu hattı döşenerek küçük bir yağmurda bile meydana gelen su baskınlarının önüne geçilecek” dedi.

Çalışmalar tamamlandığında yol ve kaldırımların da yapılacağını belirten Zolan, “Çalışmalar başlamadan önce bölgedeki birçok vatandaşımıza ‘Sokağınız, caddeniz, eviniz toz-çamur olacak razı mısınız?’ dediğimde her zaman ‘razıyız’ cevabını aldık. Evet toz olacak, çamur olacak. Belki yazın pencerenizi dahi açamayacaksınız ancak bu çalışmalar tamamlandığında inşallah güzel olacak. Alt yapının ardından baştan aşağı kaldırımlar, sokaklar, caddeler de yapılacak. Delikliçınar’da ne varsa aynısı bu mahallelerimizde de olacak. Yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah. Yeter ki birlik ve beraberliğimiz olsun. İnşallah kimsenin burnu bile kanamadan kazasız belasız bu güzelliklere hep beraber kavuşalım” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 5 Nisan 2015, 21:33

Bu projelerin adı YÜZYILIN VURGUNU’dur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu