REKLAMI GEÇ

60 yıllık fabrika yangında kül oldu

60 yıllık fabrika yangında kül oldu

Eskihisar’da uzun yıllar kiremit fabrikası olarak hizmet veren 60 yıllık binada yangın çıktı. Şu anda alçı dekor ürünlerinin (söve) üretildiği fabrika kullanılamaz hale geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2025 Pazartesi, 13:46

Yangın, sabah saatlerinde Denizli’nin Pamukkale İlçesi Eskihisar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, alçı ve mermer imalatı yapan iş yerinden henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı yangın çıktı.

İş yerinden yükselen alevleri gören vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında can kaybı ve yaralanan olmazken iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Yangının meydana geldiği bina 1966 yılında Denizli’deki ilk sermaye şirketi olarak kurulan Arı Kiremit’e aitti. 60 yıllık binada uzun yıllar boyunca bölgenin ihtiyacı olan kiremit üretimi yapılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Mart 2025 Salı 14 26Az Bulutlu
26 Mart 2025 Çarşamba 15 26Az Bulutlu
27 Mart 2025 Perşembe 14 28Az Bulutlu
28 Mart 2025 Cuma 15 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
29 Mart 2025 Cumartesi 8 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı