REKLAMI GEÇ

Büyükşehir yüzme yarışlarına ev sahipliği yaptı

Büyükşehir yüzme yarışlarına ev sahipliği yaptı

Türkiye Yüzme Federasyonu 9-10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışları Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapıldı. Genç sporcuları yalnız bırakmayan Başkan Osman Zolan, dereceye girenlere madalyalarını taktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2021 Pazartesi, 13:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda yapılan Türkiye Yüzme Federasyonu 9-10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Yüzme Yarışlarına ev sahipliği yaptı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen müsabakalarda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Denizli İl Müdürü Ahmet İbanoğlu sporcuların heyecanına ortak oldu. Pandemi kurallarının uygulandığı yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan taktı.

“BAŞARILARI DAİM OLSUN İNŞALLAH”
Başkan Zolan, gençlerin sporla uğraşarak donanımlı hale gelmesi için birçok spor tesisi yatırımları yaptıklarını söyledi.

Başkan Zolan, “Gençlerimiz mutlaka bir spor dalıyla, bir sanat dalıyla ilgilensin. Sporla, sanatla meşgul olan gençlerimiz hem sosyal hem de eğitim alanında çok daha başarılı olacaktır. Denizlimizin gençlerine, bizim çocuklara desteğimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Başarıları daim olsun inşallah” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu