REKLAMI GEÇ

ABD’li ressam Campbell’dan Zolan’a ziyaret

ABD’li ressam Campbell’dan Zolan’a ziyaret

ABD’li ünlü ressam Leroy Campbell, “Mutlu Anılar” temalı atölye çalışmaları için Denizli’ye geldi. Atölye çalışmasıyla gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmanın çabası içinde olduklarını söyleyen Campbell, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2016 Çarşamba, 14:20

ABD Büyükelçiliği ile Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi TOBAV tarafından düzenlenen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, El Ele Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nca (BAKA) desteklenen “Mutlu Anılar” temalı “Leroy Campbell Yaratıcı Atölyesi”nin duraklarından birisi de Denizli oldu.

Atölye çalışmaları programı kapsamında Denizli’ye gelen ve Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü ile atölye çalışması gerçekleştiren ABD’li ünlü ressam Leroy Campbell, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı da ziyaret etti. Ziyarette sanatçıya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ömer Faruk Özer, Genç Denizli Genel Koordinatörü ve Tiyatro Eğitmeni Hakan Kurt ile Genç Denizli Kulübü üyeleri eşlik etti.

DENİZLİ’Yİ BEĞENDİ
Leroy Campbell, atölye programı çerçevesinde Genç Denizli Resim Kulübü öğrencileri ile bir araya geldiğini ifade ederek, proje hakkında bilgi verdi. Gençlerde var olan yeteneği ortaya çıkarmak istediklerini belirten Campbell, “Kendimi Denizli’ye aitmişim gibi hissediyorum. Uzun zamandır burada yaşıyormuşum gibi hissettim ve Denizli’yi çok beğendim” dedi.

denizli-osman-zolan-abd-li-ressam-ziyaret-1

ZOLAN: GELECEĞE SAHİP ÇIKIYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere fırsat verildiğinde çok başarılı işler çıkardıklarını söyledi. Tarihi Merzeci Değirmeni’ni restorasyon sonrası Genç Denizli’ye tahsis ettiklerini anlatan Zolan, Genç Denizli bünyesinde resim, tiyatro, hat sanatı, gezi gibi birçok kulüp kurduklarını kaydetti.

Gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını yineleyen Zolan, üniversite öğrencilerinin de yoğunlukta olduğu Kınıklı Mahallesi’ne Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi yapacaklarını, birçok yatırımla geleceğe sahip çıktığını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu