REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı sürüyor. Başkan Osman Zolan, çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu, “Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 15:41

Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu tesislerinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Zolan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve beraberindeki heyetle birlikte, tamamlanma aşamasında olan tesiste incelemelerde bulundu.

Bir eğitim havuzu, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 2 çok amaçlı kullanılabilir spor ve toplantı salonu, idare alanı ve kafeteryadan oluşan tesisin çevre ilçelere de hizmet vereceği açıklandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Söz verdiğimiz Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu inşaatına başladık. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada vermiş olduğumuz sözler vardı. Bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz ‘Denizli’nin merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ sözü ile yola çıktık. Bu kapalı yüzme havuzumuz tamamlandığında burada öğrencilerimiz, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve arzu eden herkes ücretsiz olarak hem kurs alacaklar hem de yüzme imkanına kavuşacak. Yüzme bilmeyen çocuklarımız burada yüzme öğrenecek. Acıpayam’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu