REKLAMI GEÇ

Adalet Kavşağı’nda düzenleme

Adalet Kavşağı’nda düzenleme

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunan kavşaklarda trafiği rahatlatmak ve araçların bekleme sürelerini kısaltmak için başlattığı düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Tiyatro Kavşağı, Hastane Kavşağı ve Esma Hatun Kavşağı’ndaki düzenlemelerin ardından Adalet Kavşağı’nda da yapılacak çalışma ile bölgedeki trafiğin rahatlatılması hedefleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2015 Çarşamba, 16:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak amacıyla uygulamaya koyduğu, Tiyatro Kavşağı, Hastane Kavşağı ve Esma Hatun Camii Kavşağı’nın ardından Adalet Kavşağı’nda da düzenlemeye gidiyor.

Bölgedeki trafiğin rahatlatılması ve araçların bekleme sürelerinin kısaltılması amacıyla başlayan yeni düzenleme sonucunda ana yönlerden gelen araçların bekleme sürelerinin yaklaşık yüzde 25- 30 oranında azalacağı kaydedildi. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı kaydedilirken, sürücülerden yoldaki uyarı önlem ve işaretlerine dikkat edilmesi istendi.

KAZA RİSKLERİ AZALACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her geçen gün trafikteki araç sayısında artış olduğunu belirterek, ihtiyaç olan bölgelerdeki trafiği rahatlatmak adına yeni kavşak düzenlemelerine gittiklerini söyledi.

Amaçlarının özellikle trafiği rahatlatıp, araçların bekleme sürelerini kısaltarak akaryakıt tasarrufu sağlamak ve buna bağlı olarak da hava kirliliğini azaltmak olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, yeni düzenleme ile kaza risklerini de minimuma indirgeyeceklerini kaydetti. Başkan Zolan, “Amacımız vatandaşımızın daha rahat ve mutlu yaşaması için elimizden gelen gayreti gösterip halkımıza gece gündüz hizmet etmektir” diye konuştu.

Yorumlar

htc kbc   -  Bağlantı 16 Nisan 2015, 10:15

Zaten Adliye kavşağı rahattı. Esma hatuna yaptığınızın aynısı olacak. Orda yaşayan biri olarak, sadece rant amaçlı düşünülmeden,planlanmadan yapılan bir yol çalışması başka birşey değil. Güzelim yolların içine etmekte üstünüze yok.

ANIL   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 21:32

Bir rahatlayacak, bir rahatlayacak ki ohhh şöyle gerine gerine geniş geniş yayıla yayıla geçeceğiz dimi. Hayır arkadaş o cepleri kendinize diktirseniz, millet daha çabuk hazmederdi bu olayı.

alican   -  Bağlantı 15 Nisan 2015, 18:48

Burada kavşak düzenlemeye gerek varmıydı? Yoksa sırf kaldırımlarda cep olsun kaldırımlar genişlesin ve yol daralsın mı? Şimdi bu yok genişken neden daraltıldı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu