REKLAMI GEÇ

Adli yıl coşku içinde açıldı

Adliye Sarayı bahçesindeki resepsiyonda havai fişek gösterileri büyüledi.2007-2008 adli yıl açılış töreni Adliye Sarayı Bahçesi’nde düzenlenen resepsiyonla gerçekleştirildi

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2007 Cuma, 00:00

Resepsiyona Denizli Valisi Hasan Canpolat, Vali Yardımcıları Halil İbrahim Ertekin, İsmet Akyol, Alay Komutanı Celal Temizöz, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Oda Başkanları, İşadamları ve Avukatlar katıldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı ile Denizli Barosu tarafından geleneksel hale getirilen resepsiyonda açılış konuşmasını yapan Denizli Barosu Başkanı Avukat Adil Demir, hukukçuların oldukça zor şartlar altında hizmet verdiğini belirtti. Demir, “Geçtiğimiz yıllarda Pamukkale Üniversitesinde düzenlemiş olduğumuz Adli Yıl açılış Resepsiyonlarını 3 yıldan buyana yeni hizmete açılan Adliye Sarayımızda yapmaktayız. Bu resepsiyon ve kokteyl ile hukukçularımızı yeni yıl için motive etmeyi amaçlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da geleneksel hale getirdiğimiz bu tören devam edecektir. Bu bağlamda Yeni Adli yılın hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Yeni adli yılımızda sıkıntılarımızın azalmasını istiyoruz” dedi.Baro Başkanı Adil Demir’in konuşmasının akabinde kısa bir konuşma yapan Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, “Ülkemizde şu günlerde yeni Anayasa tartışmaları yapılıyor. Onlar tartışsınlar. Bizler bu gecenin keyfini çıkaralım. Yeni Adli yılın başarılı bir şekilde geçmesini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.2007–2008 Adli Yıl açılışında konuşan Denizli Valisi Hasan Canpolat yeni yılın hayırlı olmasını dileyerek “Yeni yılda yeni hukuk reformunun hazırlandığı şu günlerde Türkiye Cumhuriyeti’ni yakışır şeklide hazırlanmasını diliyoruz” dedi.Yapılan konuşmaların ardından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denizli Baro Başkanlığı tarafından Bereketli Belediye Başkanı Hüseyin Çalışkan için hazırlanan plaket Denizli Valisi Hasan Canpolat tarafından verildi.Gece düzenlenen havai fişek gösterilerinin ardından müzikler eşliğinde devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu