REKLAMI GEÇ

ADRB bölge istişare toplantısı Denizli’de yapıldı

ADRB bölge istişare toplantısı Denizli’de yapıldı

Aile ve Dini Rehberlik Büroları (ADRB) bölge istişare toplantısı, Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2016 Cuma, 12:12

İl Müftülüğü’nün ev sahipliği yaptığı toplantıya Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Afyonkarahisar, Aydın, Uşak, Manisa, Muğla, Kütahya illerinden gelen müftü yardımcıları ve ADRB koordinatörleri katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Aşık, açılış konuşmasında, bu toplantıda Aile ve Dini Rehberlik Büroları tarafından yürütülen çalışmaların değerlendirileceğini, bölgesel sorunların tespit edileceğini ve Diyanet İşleri Başkanlığı’ncca belirlenen örnek projelerin tanıtılacağını söyledi.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut da, Aile ve Dini Rehberlik Büroları çalışma stratejisi konusunda açıklamalarda bulundu. Milli ve manevi değerlere bağlı bir aile yapısının korunup güçlendirilmesinin hedeflendiğini belirten Akbulut, “Değişimin baş döndürücü bir hızla yaşandığı günümüzde, toplumun yapı taşı olan ailenin ciddi sorunlarla başa çıkabilmesi için kendine özgü değerlerle güçlendirilmesi gerektiği aşikârdır. Sadece ebeveynler değil, çocuklar, gençler hatta dede ve nineler hayatın akışı içerisinde ailevi sorunların üstesinden gelmekte zorlanmaktadır. Bu konuda bürolarımızın daha aktif rol alması gerekmektedir” dedi.

Bu arada istişare toplantısına katılan her il koordinatörleri, kendi bölgeleriyle alakalı sunumlar gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu