AFAD’dan fırtına uyarısı. Saatteki hızı 70 kilometreye çıkacak

Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) fırtına uyarısı yaptı. Öğle saatlerinde başlayacak ve akşam saatlerine kadar sürecek fırtınanın saatteki hızının 90 kilometreye kadar çıkması bekleniyor.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2020 Salı, 11:56
Denizli bugün fırtınanın etkisi altında olacak. AFAD’dan yapılan açıklamada, öğle saatlerinde başlaması beklenen rüzgarın ilerleyen süreçte şiddetini artıracağı ve fırtınaya dönmesinin beklendiği ifade edildi.
Yer yer 50 ile 90 kilometreye kadar çıkması beklenen fırtınanın hayatı olumsuz etkileyeceği, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi sorunların yaşanabileceği uyarısı yapıldı.
FIRTINA YAĞMUR DA GETİRECEK
Fırtına ile birlikte yağmur da bekleniyor. Öğle saatlerinde fırtına ile birlikte başlaması beklenen yağışın akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
15 Mayıs 2025 Perşembe | 11 | 27 | Az Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 14 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Parçalı Bulutlu |
18 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 29 | Çok Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 30 | Az Bulutlu |