Afet ve Acil Durum Koordinasyon kurulu toplandı

Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2018 Salı, 18:04
112 Acil Çağrı Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya;Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Muhabere Albay Osman Gedik, Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, Denizli Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Süleyman Erdoğan, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ve ilgili kurum amirleri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Vali Hasan Karahan, AFAD’ın yeniden yapılanırken, afet ve acil durumlar ile ilgili çalışmalarda sürdürülebilir kalkınmayı esas alan risk odaklı, etkin, etkili ve güvenilir hizmet sunan uluslararası düzeyde model alınabilecek yönlendirici ve koordinatör bir kurum olmak vizyonu ve Afetlere dirençli toplum oluşturmak misyonu ekseninde, afet yönetimi konusunda dünyada çeşitli ülkelerdeki yapılanma, planlama ve uygulama örneklerini de inceleyerek, toplumun yapısına en uygun sistemi kurmaya çalıştığını söyledi.
Toplantıda, Denizli Yerel Düzey İl Afet Müdahale Planı (TAMP- Denizli) ve Afet Yönetimi ve Karar Destek Sistemi (AYDES) hakkında sunum yapıldı, koordinasyon kurulunun il afet planı hakkında görüş ve öneriler ele alındı.
Denizli İl Afet Müdahale Planının ve Plan Eki 26 Adet Yerel Düzey Hizmet Grubu Operasyon Planlarının 2017-2018 güncellemesinin Koordinasyon Kurulunca onaylanmasına karar verildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |