REKLAMI GEÇ

Afyonkarahisar’da aracı bozulan sporcular, kente ulaştıran Başkan Zolan’a video ile teşekkür etti

Afyonkarahisar’da aracı bozulan sporcular, kente ulaştıran Başkan Zolan’a video ile teşekkür etti

Denizli’den Mardin’e kick boks turnuvası için giden 19 sporcu ve iki antrenörü taşıyan midibüs Afyonkarahisar’da bozuldu. İmdada Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yetişti. Denizli’ye dönmenin mutluluğunu yaşayan gençler Başkan Zolan’a video ile teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2023 Çarşamba, 09:34

Kick boks sporcusu gençler turnuva dönüşü yolda mahsur kalınca, heyecan kabusa döndü. Denizlili bir kulübe bağlı 19 sporcu ve 2 antrenör Mardin’deki  turnuvaya katıldılar. Kulübün kendi imkanlarıyla temin ettiği araç, turnuva dönüşü Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde midibüsün vites sistemi bozuldu. Araç hareket edemeyince 21 kişilik kafile yolda kaldı.

Sporcular hemen Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman ile irtibata geçti, sporcuların yaşadığı sorun Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a iletildi.

Başkan Zolan, hemen bölgeye en yakın konumdaki Çardak Havaalanında bekleyen bir aracı Dinar’a yönlendirdi. Saatler süren bekleyişi mutlu sonla biten gençler Denizli’ye dönüşün huzurunu yaşadılar.

Sporcular, midibüse binerken Başkan Zolan ve İlman’a teşekkür eden bir video çekerek sosyal medya hesaplarından paylaştılar:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu