REKLAMI GEÇ

Ağustos sonuna kadar Ankara 59 YTL

Ağustos sonuna kadar Ankara 59 YTL

THY Genel Müdürlüğü Bölgesel Uçuşlar Daire Başkanı-Anadolu Jet Bölge Sorumlusu Sami Alan, Denizli’ye özel düzenledikleri kampanya ile Ankara’ya Anadolu Jet ile uçuşlarda, tüm koltukların Ağustos ayı sonuna kadar 59 YTL’ye satılacağını söyledi

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

THY Genel Müdürlüğü Bölgesel Uçuşlar Daire Başkanı-Anadolu Jet Bölge Sorumlusu Sami Alan, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Anadolu Jet’in 1 Temmuz’da başlattığı Denizli-Ankara uçuşlarına gösterdiği ilgi ve desteklerinden ötürü Vali Yavuz Erkmen’e teşekkür eden Alan, Denizli için özel bir kampanya başlattıklarını söyledi. Alan, “Denizli’ye özel hazırladığımız kampanya ile Ankara-Denizli arasındaki bütün uçuşlarda, tüm koltuklar, Ağustos ayı sonuna kadar 59 YTL’ye satılacak” dedi. Alan, Ankara’dan sonra başka illere devam etmek isteyen müşteriler için de çok uygun fiyatlı uçuşlar bulunduğunun altına çizdi.

Alan, Anadolu Jet’in ilk olarak 23 Nisan’da 20 noktaya uçuşlarına başladığını ve herkese yönelik ekonomik bir uçuş imkânı sağlamak amacı ile hizmet verdiklerini belirterek, “Müşteri talepleri doğrultusunda belirli maliyetlerden tasarruf sağlayıp bu tasarrufu fiyatlara yansıtmak sureti ile ekonomik uçuş imkânını sağladık. Vergiler dahil 59 YTL’ye müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Vali Yavuz Erkmen, Anadolu Jet uygulaması ile çok sayıda vatandaşın, uçakla seyahat etme fırsatı yakaladığını belirterek, “Bu sayede her gecen gün uçakla tanışan yolcu sayısında artış olacaktır. Bu vesile ile Denizli-İstanbul seferlerine ilave olarak Denizli-Ankara seferlerini başlattıklarından dolayı THY’ye tekrar çok teşekkür ediyorum. Uçuşların daha sık yapılması ve saat düzenlemesi konularında fikir alış verişlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde son haline geldikten sonra zaten kamuoyu ile paylaşacağız. Bir bölgenin kalkınması için çok önemli olan ulaşım kolaylığını sağladıkları için kara, deniz, demir ve hava yolu firmalarımızın hepsine destek vermek gerekir. Hava yolu hem zaman kazanmada hem de sağlık ve güvenlik açısından kolay olduğu için yolcu sayısı olarak hak ettiği yere gelmesi için çaba göstermeliyiz” dedi. Vali Yavuz Erkmen, Denizli uçuşlara olan ilgisinden dolayı halkına ve bu hizmeti getiren THY ve ekibine de tekrar teşekkür etti.          

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu