REKLAMI GEÇ

AHLAKSIZCA!

AHLAKSIZCA!

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yaptıkları tüm icraatlarda muhalefetin eleştirecek bir şey bulamadığını savunarak, ahlaksızca eleştiriler yapıldığını söyledi. Başkan Zeybekci, muhalefetin bu eleştirilerini bir fıkraya benzeterek anlatması salonda kahkahalara neden oldu.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2010 Cumartesi, 18:09

AK Parti Denizli İl Teşkilatı Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı Belediye Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Mehmet Salih Erdoğan ve Mithat Ekici, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, partililer ve davetliler katıldı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Bilal Uçar, bugüne kadar statükocu zihniyete boyun eğmediklerini savunarak, “Yılmadan bu yolda yapılması gerekeni yaptık. Anaysa değişikliğini gerçekleştirdik. Muhalefet tarafından sergilenen her türlü çirkin üsluba karşı milletvekillerimiz asil bir duruş sergiledi. Her türlü ayak oyunlarına rağmen meclisten anayasa değişikliğini geçirdik. Şimdi artık asıl söz gerçek sahibinde. Milletimiz son sözünü söyleyecek. Bu konuda sağduyularına güveniyoruz” dedi.

ADIMIZ CAMİ YIKAN BAŞKANA ÇIKTI
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 2002 yılından beri başlarının hep dik olduğunu vurgulayarak, “Alnımız hep AK oldu. Başımız hiç öne eğilmedi. Hep gururla onurla iş yapmış olmanın vermiş olduğu büyük bir hazla şehrimizde dolaşır hale geldik. Onun için bugüne kadar bize hiçbir şey diyemediler. 3 Kasım, 28 Mart, 27 Temmuz ve 29 Mart, 4 tane seçim geçirdik. Hepsinde de bu milletin teveccühünü aldık. Bize söyleyebildikleri tek şey maalesef yalan söylemek. Yaşadığımız hiçbir seçimde bize yalan dahi olsa namussuzlukla ahlaksızla yalan dahi olsa iftira dahi atamadılar. Ne dediler, yalan söylediler” dedi. Zeybekci, “Kayhan Mahallesi’ndeki bir cami için, ‘Bu camiyi Başkan Zeybekci, yıkacak’ demişler. Adımız cami yıkan başkana çıktı ya. Ellerinden gelen o arkadaşlar. Biz yıkılması gerekeni gayet iyi biliriz. Bizim doğru olduğuna inandığımız şeyi yapmakla övündüğümüz zihniyetimiz var. Bizim liderimiz böyle. O nasıl hareket ediyorsa öyle davranıyoruz” diye konuştu.

ELEŞTİRECEK BİRŞEY BULAMIYORLAR!
Muhalefetin yapılan hiçbir şeye yanlış diyemediğini işaret eden Zeybekci, “Eksikti diyemiyorlar, sağlıksızdı diyemiyorlar. Ama en kötüsü ama en ahlaksızı şunu söylüyorlar. ‘Bu adam bu kadar alt yapı yapıyor, köprülü kavşaklar, pazaryerleri, yeşil alanlar yapıyor, etüt merkezi, ana okulu yapıyor. Yapmadığı bir şey yok. Denizli’nin altını üstüne getiriyor’ Benim dilim ve gönlüm varmıyor ama şunu söylüyorlar. ‘Acaba ne götürüyor’ Vallahi de billahi de bunu söylüyorlar. Hiçbir şey diyemeyenler bunu söylüyorlar” dedi. Konuyu bir fıkra ile özetlemek isteyen Zeybekci, “Gözleri görmeyen iki kişi karşılıklı Honaz kirazını sepete doldurmuşlar, yiyorlarmış. Biri ötekine, ‘neden ikişer ikişer yiyorsun demiş’ Diğeri de ‘nereden biliyorsun gözlerin görmüyor ki’ Diğeri cevap vermiş ‘Çünkü ben öyle yapıyorum.’ Bunların bütün derdi nedir biliyor musunuz? Biz orda olsak ne kiraz yerdik. Tüm dertleri bu’ Altı yılda 1 milyar TL’nin üzerinde yatırım yaptık. Her zamanda söylüyoruz. Hiçbir dosyamızda kapalı ya da kilitli değildir. Bu bir milyarlık yatırım dosyalarının içerisinde bir virgül hatası bulsunlar, bu garip milletimin kör kuruşu üzerinde bir gölge görsünler. Onun gereğini siyasi ve ahlaki olarak onların hayal dahi edemeyeceği şekilde gerekeni yaparız” dedi.

13 EYLÜL SABAHI ÇOK FARKLI OLACAK
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini kaydeden Zeybekci, anayasa değişikliği paketi geçtiğinde Türkiye ihracatının patlamayacağını, işsizliğinin bitmeyeceğini belirterek, “Anayasada yapılan bu değişikliği yeterli görmüyoruz. Bu yetmez ama ‘evet’ diyoruz. Bu bir AK Parti meselesi değil, ülke meselesi. Bu MHP’lilerin de meselesi. MHP’lilerin meselesi olmayabilir ama ülkücülerin meselesi. CHP’lilerin de meselesi. Belki CHP’lilerin meselesi değil ama hakikaten ‘solcuyum’ diyenin meselesi. Bu ülkenin kaygılarıyla dertlenen kim varsa onun meselesi. Bizim derdimiz değil” dedi. Zeybekci, “Kimse bizden daha milliyetçi olmadı bu memlekette, olamaz da zaten. Biz bu memleketin en kör taşının bu mübarek toprakların Kürt’ü ile Türk’üyle, Çerkezi’yle, Rum’uyla tek bayrak, tek millet, tek devlet olarak ilelebet var olması için gayret gösteriyoruz. Kardeşlik, barış, hoş görü olsun istiyoruz. 13 Eylül sabahı Türkiye başka bir ülke, başka bir coğrafya, başka bir iklim olacak. Herkes başka türlü yürüyecek. Bu ülkede namussuzlar, ahlaksızlar sağına soluna baka baka yürüyecek. Bu ülkenin evlatları ise daha bir dik yürüyecek. Güvenle, sağından solundan korkmadan yürüyecek. O gün başka bir sabah olacak. Daha çok demokrasi, özgürlük, hürriyet, refah ve insan hakları olacak. Bu milletin başı yere eğilmeyecek” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu