REKLAMI GEÇ

Cihan: Engelliler topluma entegre olacak

Cihan: Engelliler topluma entegre olacak

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Sezer Cihan, göreve geldiklerinde engellileri topluma entegre edecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2013 Salı, 12:54

Cihan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların önünde duran engelleri kaldırmak amacıyla çok önemli projeler hazırladıklarını söyledi.

Engelli olmanın toplumdan dışlanmaya yol açmaması gerektiğini vurgulayan Cihan, gelişmiş ülkelerde engellileri hayata hazırlayan, toplumla iç içe olmalarını sağlayan, onları üretici hale getiren bir ortam oluşturulduğunu kaydetti.

ozgecmis-anons

Yerel yönetimlerin hükümetin bu alandaki uygulamalarını bir adım ileriye taşımanın görevlerinden olduğunu ifade eden Cihan, “Avrupa’nın 21 ülkesinde proje çalışması yapan biri olarak engelliler için yapılan bir çok çalışmayı yerinde görme ve inceleme imkanım oldu. Bizim için çok zor gibi görünen fakat onların hayatlarını değiştirebilecek uygulamalarla onları dış dünya ile barıştırabilir. Ekonomiye katkı sağlar, kendileriyle barışık bir hale getirebilir. Hükümetimiz son dönemlerde engellilere yönelik çok önemli düzenlemeler yaptı. Sadece engelli vatandaşlarımız için değil toplumun önündeki engelleri kaldırmak için geliyoruz” dedi.

twitter-anons

facebook-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 27 41Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 42Sıcak