REKLAMI GEÇ

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör: “Türk Milletine güveniyoruz”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör: “Türk Milletine güveniyoruz”

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, partisinin İl Danışma Meclisi’nde konuştu. Güngör, “Türk milletine güveniyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2021 Pazar, 11:14

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, Nihat Zeybekci Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığı’nı geçmiş dönem Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel yaptı.

Danışma Kurul’un açılışında konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti il teşkilatı her zaman birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olduklarını belirterek, planlı, programlı ve disiplin içerisinde 2023’e kadar vites yükselteceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı yapacaklarını ifade eden Güngör, “Bunun aksini kimse düşünmesin. 2023’te bu aziz milletimiz, bir kez daha ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyecektir” dedi.

AK Parti teşkilatı olarak güçlerini Türk milletinden aldıklarını dile getiren Güngör, “Başkaları gibi gücümüzü içerideki ve dışarıdaki hain odaklarından asla almadık, bundan sonra da almayacağız. O hain odaklarını Türk milleti ile beraber 15 Temmuz’daki gibi yerle yeksan edeceğiz.

Hep seçimlerde ikinci olmayı hedef edinmiş bir genel başkan, yurt dışında Türk ordusunu terör örgütü guruplarla daha etkin mücadele etmemiz için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edilen tezkereye evet dersek Cumhuriyet’e ihanet etmiş oluruz diyerek gaflet içerisinde açıklama yaptı.

Şimdi ben de şunu soruyorum, sizin ittifak içerisinde olduğunuz diğer parti evet dedi. Peki, siz nasıl ittifak içerisinde hareket edeceksiniz? Bunların açıklamalarını da göreceğiz. Kendi aralarında zaten birlik olmayanların sonu her zaman hüsrandır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu