REKLAMI GEÇ

Akaryakıt istasyonlarına çapraz denetim

Akaryakıt istasyonlarına çapraz denetim

Denizli’de faaliyet gösteren 233 akaryakıt ve 211 otogaz istasyonunda 10 ekip tarafından çapraz denetim yapıldı. Kontrollerde, 9 akaryakıt sayacı ile 15 LPG sayacının damga süresinin geçmiş olduğu belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2016 Pazartesi, 12:29

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlükleri ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nden görevlilerin katılımıyla oluşturulan ekipler, Denizli merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren akaryakıt ile otogaz istasyonlarında çapraz denetim gerçekleştirdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan lisans almış akaryakıt ve otogaz istasyonlarından 187’sinde hem akaryakıt hem LPG, 6’sında sadece LPG, 34’ünde sadece akaryakıt satışı yapıldığı, 30 istasyonun ise faaliyette bulunmadığı belirlendi.

Ekipler, istasyonlarda lisans, marker (işaretleyici), damga, miktar, dolup yapılıp yapılmadığı ve personelin sigortalı olup olmadığını denetledi. Kontrollerde, 9 akaryakıt sayacı ile 15 LPG sayacının damga süresinin geçmiş olduğu tespit edildi. Damga süresi geçen sayaçlar için 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu’na göre idari para cezası uygulanacağı belirtildi.

denizli-akaryakit-istasyonlarina-capraz-denetim-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2025 Cuma 17 33Parçalı Bulutlu
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Parçalı Bulutlu
11 Mayıs 2025 Pazar 16 28Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 13 26Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 14 26Parçalı Bulutlu