REKLAMI GEÇ

Akhan virajı daha güvenli olacak

Akhan virajı daha güvenli olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Ankara karayolunun Akhan Mahallesi girişindeki virajda kaza riskini ortadan kaldırmak için başlattığı çalışma devam ediyor. Başkan Osman Zolan, önemle üzerinde durdukları bu çalışmanın hem hayat kurtaracağını hem yakıt tasarrufu sağlayacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2016 Çarşamba, 14:46

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ınbir süre önce basın toplantısıyla 2016-2017 Eylem Planı çerçevesinde açıkladığı 121 Dev Proje ile ilgili çalışmaların kentin farlı bölgelerinde devam ettiği bildirildi.

denizli-akhan-kavsagi-yol-calismasi-1

Çalışmaların devam ettiği yerlerden birisi de Akhan Mahallesi yakınlarındaki viraj. Başkan Zolan, Ankara karayolu Köprülü Kavşağı ile sık sık kazaların yaşandığı Akhan Kervansarayı yanındaki yolda yapılan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Ankara Karayolu Köprülü Kavşağı çalışmasının trafik yoğunluğu, zaman ve yakıt tasarrufu anlamında büyük katkı sağlayacağına söyleyen Zolan, “Geri dönüşlerde, Ankara yolundan gelen vatandaşlarımız Sevindik Kavşağı’na, kent merkezi yönünden gelen vatandaşlarımız ise Akhan Kavşağı’na kadar gitmek zorunda kalıyordu. Bu hem zaman hem de yakıt kaybına neden oluyordu. Bölgede yapacağımız yeni kavşak ile hem trafik yoğunluğunun hem de zaman ve yakıt kaybının önüne geçmiş olacağız. Kaza riski de en aza indirgenmiş olacak” dedi.

Akhan Kervansarayı yanındaki virajda çok sayıda kaza yaşandığını anımsatan Zolan, “Bu kazaların önüne geçmek hedefiyle kavşaktaki virajın kurb çapını genişletiyoruz. Bu proje sona erdikten sonra vatandaşlarımız daha konforlu daha güvenli bir ulaşıma kavuşacak. 121 Dev Projeyi vatandaşlarımızla kol kola hayata geçireceğiz. Halkımızın sabrı ve bizim çalışkanlığımızla Denizlimiz çok daha güzel bir noktaya gelecek. Her şey Denizlimiz için” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu