REKLAMI GEÇ

Akkonak’a kapalı yüzme havuzu geliyor

Akkonak’a kapalı yüzme havuzu geliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin il merkezinde 3, ilçelerde ise 4 adet olmak üzere yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ile birlikte 8’e ulaşan havuz sayısı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın yeni dönem için açıkladığı Akkonak Mahallesi’ne inşa edilecek tesis ile 9’a yükselecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2019 Cuma, 14:59

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın yeni dönemde hayata geçireceği projelerden bir tanesi olan Akkonak Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni geçen yıl ise yine il merkezinde İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar, Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni hizmete almıştı. Bunların yanında Honaz, Tavas, Acıpayam ve Çivril’e de Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentte hayata geçirdiği kapalı yüzme havuzu sayısı 8’e ulaşmıştı.

KAMULAŞTIRMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şehre yapacakları 9’uncu kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinin Akkonak’a inşa edileceğini, dev tesisin tüm bölgeye hizmet vereceğini söyledi. Başkan Zolan, “Akkonak Parkı üzerinde bulunan araziye, içinde olimpik kapalı yüzme havuzu, spor salonları ve kafeteryanın da yer aldığı modern bir spor kompleksi yapacağız. Bu kompleks; Karaman, Sırakapılar, Merkezefendi, Muratdede ve Değirmenönü mahallelerindeki tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek. Kamulaştırmayla ilgili sorun çözüldü. İnşallah bu dönemde tesisimizi yapacağız” diye konuştu.

KAPALI SPOR SALONLARI GELİYOR
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora desteklerinin artarak süreceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti:

“Kent merkezi ve ilçelerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte dünya standartlarında kapalı spor salonları inşa edilecek. Bu yapıların içinde farklı branşlar için spor salonları, dinlenme alanları, kafeterya gibi farklı sosyal donatılar da yer alacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu