REKLAMI GEÇ

Allı Camii’nin yıkımına başlandı

Allı Camii’nin yıkımına başlandı

Pamukkale’nin Fesleğen Mahallesi’ndeki 57 yıllık ibadethane Allı Camii’nin yıkımına alınan karar doğrultusunda başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2016 Cumartesi, 12:36

Fesleğen Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde 1959 yılında yapılan Allı Camii yıkılıyor. Caminin bahçesine giren bir firmaya ait iş makinesi, yıkıma dış cepheden başladı. Yıkım çalışması sırasında caminin bahçesinde yer alan 10’larca yıllık ağaçların bazıları zarar gördü.

Yapılan kontrollerde depreme dayanıksız olduğu belirlenen ibadethanenin yıkımını mahalle sakinlerinin bir bölümü hüzünle izlerken, bazı vatandaşlar ise iş makinesinin devirdiği ağaçları yakacak için toplama çabası içindeydi.

denizli-allı-cami-yikiliyor-2

Vakıflara ait arazi üzerinde bulunan Allı Camii’nin tüm yıkım işlemlerini Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği karşılayacak.

denizli-allı-cami-yikiliyor-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2025 Pazar 14 27Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Parçalı Bulutlu