REKLAMI GEÇ

Altıparmak: Denizli’nin yeni bir soluğa ihtiyacı var

Altıparmak: Denizli’nin yeni bir soluğa ihtiyacı var

Vali Ahmet Altıparmak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz’ın görevden alınmasını “Tanıtım yetersiz, Denizli’nin yeni bir soluğa ihtiyaç var” sözleriyle açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2016 Çarşamba, 11:20

Vali Ahmet Altıparmak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz’ın görevden alınmasıyla ilgili soruyu yanıtlarken, öncelikle bürokratların kaderinde yer değiştirmek olduğunu vurguladı. Ardından da “Kültür ve Turizm Müdürü kaç yıldan beri Denizli’de görev yapıyor? 18 yıla yakın… O nedenle görevden almaya başka bir şey yüklemeye gerek yok. Nasıl önceki vali görevden alınıp yerine ben geldimse, o da aynı şekilde” diye ekledi.

“ÇOK EKSİK TESPİT ETTİM”
Ayrıca, Denizli’nin çok sayıda kültür ve doğa varlığına sahip olduğunu, ancak tanıtımda fazlasıyla eksik kalındığına dikkat çeken Vali Altıparmak, “Denizli turizm potansiyeli yüksek bir il. Ama biz bu zenginlikleri tanıtmakta eksik kalmışız. Bırakın kanyonlarını, dünyanın bildiğini Pamukkale’yi bile tam sunamamışız. Ben sizlere yansıtmadım ama Pamukkale ve Karahayıt’ı gezdiğimde çok eksiklikler tespit ettim. Bu eksiklikler Kültür ve Turizm Müdürü’nün yapması gereken şeyler. Düşünün turizm kenti Denizli’de bir Turizm Enformasyon Bürosu yok. Bunları İl Müdürü getirecek, valiler destek verip yapılacak” dedi.

“YENİ BİR SOLUĞA İHTİYAÇ VARDI”
Denizli’de turizmin canlandırılması ve tanıtım atağı yapılması için yeni bir soluğa ihtiyaç olduğunu da belirten Altıparmak, “Biz Müdür Bey’e bugüne kadar hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Ancak Denizli’nin yeni bir soluğa ihtiyacı var. Potansiyeli yüksek, donanımlı bir ismin geleceğinden emin olun. Henüz kesinleşmiş bir isim yok, ancak görüşmeler devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu