REKLAMI GEÇ

Anadolujet seferleri, Ağustos rakamlarına bağlı

Anadolujet seferleri, Ağustos rakamlarına bağlı

THY’nin Ankara-Denizli uçak seferleri beklenen ilgiyi görmedi. 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen seferlerde doluluk oranı yüzde 22.5’te kaldı. THY Denizli Bürosu Satış Müdürü Erkan Dağdelen, Ağustos ayı doluluk oranlarına göre, Ankara-Denizli arasında yapılan seferlerin yeniden gözden geçirileceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2008 Cumartesi, 00:00

Ankara-Denizli arasında 1 Temmuz’dan itibaren başlayan karşılıklı uçak seferleri beklenen ilgiyi görmedi.

Türk Hava Yolları (THY) Denizli Bürosu Satış Müdürü Erkan Dağdelen, Anadolujet ile düzenlenen 24 seferde, satışa sunulan 4 bin 648 biletten sadece bin 46’sının satıldığını, doluluk oranının yüzde 22.5’te kaldığını açıkladı.

Bu oranın ilk hafta için normal karşılanabileceğini, ilerleyen günlerde artış beklediklerini ifade eden Dağdelen, “Haftalar ilerledikçe bu oranın yükselmesini bekliyorduk, ancak istediğimiz rakama ne yazık ki ulaşamadık. Üstelik büyük bir kampanya ile başladık. 59 YTL’ye yolcu taşıyoruz. Bugün itibariyle her hangi bir otobüs firmasına gitseniz aşağı yukarı bu rakamlarla Ankara’ya gidebilirsiniz. Biz ise hem zamandan kazanmak, hem konforu yakalamak isteyenlere bu hizmeti 59 YTL’ye sunuyoruz” dedi.

Kampanyanın bu ay da devam edeceğini ve 59 YTL’den yolcu taşımayı sürdüreceklerini bildiren Dağdelen, “Sayın Valimizin konuya ilişkin hassasiyetini biliyoruz. İlgilinin artırılması için iyi niyetli çabaları bizi mutlu ediyor. Bu konuda bizi destekledikleri için sivil toplum örgütlerine, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililerine ve basınımıza çok teşekkür ediyoruz. Ancak Ağustos ayı rakamları bu seferlerin geleceğini belirleyecek bir unsur. Rakamlar, bu seferlerin varlığını sürdürüp sürdürmeyeceğini bizlere gösterecek. Satışlar bu seviyede giderse, oturup bir kez daha bir gözden geçirme yapacağız. Bu seferlerin kalıcı olması için Denizlilere çok iş düşüyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu