REKLAMI GEÇ

Anaokulu öğrencilerinden anlamlı destek

Anaokulu öğrencilerinden anlamlı destek

Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu öğrencileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Elini ziyaret etti. Minikler, ihtiyaç sahibi akranları için biriktirdikleri kıyafet ve eşyaları Sevgi Eline teslim etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2016 Salı, 12:08

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 7’den 70’e tüm hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu öğrencileri, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı öğrenebilmeleri için gerçekleştirilen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Sevgi Elini ziyaret etti.

Minik öğrenciler ziyarette ihtiyaç sahibi akranları için biriktirdikleri kıyafet ve eşyaları Sevgi Eli’ne teslim etti. Yardım malzemelerinin teslimine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

KÜÇÜK YÜREKLERE TEŞEKKÜR
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, yaşıtlarına yardım eden miniklere teşekkür ederek, öğrencilere paylaşma ve dayanışmanın önemini anlattı.

Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı ise, kampanyaya katılan miniklerin yardımlaşmanın sorumluluğu ile büyük mutluluk yaşadığını ifade ederek, projeye destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
11 Mayıs 2025 Pazar 16 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 15 27Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 15 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 14 27Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2025 Perşembe 13 28Parçalı Bulutlu