REKLAMI GEÇ

Araçlarınızın bahar bakımını ertelemeyin

Araçlarınızın bahar bakımını ertelemeyin

Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto, tüm BMW kullanıcılarını özel indirimlerle bahar bakımına davet ediyor. Özgür Oto Yetkilisi Ali Rıza Özgür, sorun yaşamak istemeyenlere kalitesi onaylanmış servislerin tercih edilmesini önerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 10:32

denizli-ozgur-otomotiv-bahara-bakimli-girin-1Kış döneminin yerini sıcak havalara bırakmasıyla birlikte otomobillerin de bahara hazırlanma zamanı geldi. Sorunsuz bir bahar ve yaz dönemi geçirmek istiyorsanız, performans artışında önemli bir etkiye sahip olan bakımları zaman geçirmeden yaptırmanız gerekiyor.

Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto da, BMW kullanıcılarını bahar bakımına davet ediyor. Özel kampanyası ile trafiğe çıkış tarihi 2012 ve öncesi olan BMW’leri 30 Nisan’a kadar Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto’ya getirenler, bakım ve mekanik işlemlerde yüzde 20 servis avantajından yararlanabilecek. Diğer yandan servis ve bakımlarda önemli indirimler sağlayan JOY Card üyeliği BMW kullanıcılarına hediye edilecek.

Kış aylarının ardından yaz bakımının önemine değinen Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto yetkilisi Ali Rıza Özgür, yaz yoğunluğu öncesinde araçlara mutlaka bakım yapılması gerektiğini belirterek, “Araçlar soğuk bir dönemden sıcak bir sürece geçiyor. Kış aylarındaki performans ile yaz aylarındaki performans farklıdır. Bunun için araçlara mutlaka kış ve yaz olmak üzere yılda iki kez bakım yapılmalıdır” dedi.

denizli-ozgur-otomotiv-bahara-bakimli-girin-2

Araç kullanıcıların bakımlarını mutlaka düzenli aralıklarla yaptırmaları gerektiğini belirten Ali Rıza Özgür, “Araçların, kalitesi onaylanmış orijinal yedek parçalar kullanan yetkili servisler tarafından bakıma alınmasını öneriyoruz. Bunun için tüm BMW kullanıcılarını Denizli-İzmir Karayolu Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto’ya bekliyoruz” dedi.

.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu