REKLAMI GEÇ

Arızalar susuz bırakıyor

Arızalar susuz bırakıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları ile DESKİ’nin su depolarında devam ettirdiği bakım çalışmaları il genelinde sık aralıklarla su kesintilerine yol açıyor. Planlı kesintilerden daha fazla anlık arıza kesintilerinin olması vatandaşları zorluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2016 Çarşamba, 15:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), il genelinde belirli bir program dahilinde su depolarında bakım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar su kesintilerini de beraberinde getiriyor. DESKİ’nin Merkezefendi’nin Kiremitçi Mahallesi’nde bulunan su deposunda devam eden çalışmaları nedeniyle 14-15 Ocak tarihlerinde kapsamlı bir su kesintisi uygulanacak. 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek su kesintilerinden 15 Mayıs, Topraklık, Pelitlibağ, Aktepe, Muratdede, İlbade, Bakırlı ve Saraylar mahalleleri etkilenecek.

PLANSIZ KESİNTİLER ZORLUYOR
DESKİ çalışmalarından kaynaklanan planlı kesintilerin yanı sıra devam eden altyapı çalışmalarında sıklıkla karşılaşılan arızalar, Denizli’nin bir çok bölgesinde ani kesintilere yol açıyor. Arızanın giderilmesi ve yeniden şebekeye su verilmesi sürecinde susuz kalan vatandaşlar tepkili.

Yaşanan arızalar nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Pamukkale’nin Fatih, Deliklitaş, İncilipınar ve Pamukkale mahallelerinin büyük bölümüne su verilemiyor. Merkezefendi’nin Akkonak Mahallesi’nde de Yeşilköy Caddesinde devam eden altyapı çalışmasında oluşan arıza nedeniyle su kesintisi yaşanıyor. Öğle saatlerinde başlayan kesinti sürüyor.

Güney’in Tilkilik, Üç Eylül ve Yağcılar Mahallelerinde de arızalar vatandaşları susuz bıraktı. Arıza kaynaklı kesintilerden Acıpayam’ın Dodurgalar Mahallesi’de etkilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu