REKLAMI GEÇ

Arslan, büyükşehiri karış karış geziyor

Arslan, büyükşehiri karış karış geziyor

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan seçim çalışmaları kapsamında önce Fatih Mahallesi’nde Çanakkale Şehitleri için düzenlenen lokma hayrına katıldığı, ardından da Kocadere Köyü’nde vatandaşlarla buluştu.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2014 Pazar, 14:08

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, Fatih Mahallesi’ndeki Nur Camii’nde, Çanakkale Şehitleri haftasına girilmiş olması dolayısıyla, şehitlerimizin ruhu için düzenlediği lokma hayrına katıldıktan sonra Kocadere Köyü’nü ziyaret etti.

Arslan, Kocedere’de CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural ile birlikte köy kahvesinde vatandaşlarla buluştu.

Aday olmaktaki amacının halkı temsil etmek olduğunu belirten İbrahim Vural, burada bir konuşma yaparak, son 10 senede Karahayıt Belediye Başkanı olduğunu, 30 Mart’ta seçildiklerinde de Pamukkale ve Denizli’yi halkın yöneteceğini söyledi.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan da üretimin içinde olan, alın teriyle çocuklarını yetiştiren Kocadere’lilerin, Denizli merkezde ne varsa aynısını hak ettiğini, ‘Büyükşehrin Başkanı’ olduğunda her ilçenin büyükşehirin imkânlarından yararlanacağını söyledi.

Denizli’yi, halkın sorunlarını yerinde görmek için karış karış gezdiğini anlatan Arslan, “Çözerse Kazım Arslan çözer” sözünü yineleyerek, tüm sorunları en hızlı şekilde, halk ile el ele vererek, hep beraber çözeceklerini söyledi.
Kalkınmanın köylerden başlayacağını, yandaşların zengin olduğu değil, herkesin zengin olduğu bir Denizli oluşturacaklarını ifade eden Arslan, Kocadere’nin kantar sorununu da çözeceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu