REKLAMI GEÇ

Arslan: O ilan, reklam, afişlerin parasını kim veriyor?

Arslan: O ilan, reklam, afişlerin parasını kim veriyor?

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Kazım Arslan, Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın seçim harcamalarını gündeme getirerek, “O ilanların, reklamların, afişlerin parasını kim veriyor?” diye sordu.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 12:52

Seçim gezilerini sürdüren CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, Attuta Antik Kenti ile iç içe olan Babadağ’ın Hisar köyüne gitti. Vatandaşlar, Hisar köyünün Sarayköy ile bağlantısını sağlayan yolun bakımsız olduğunu, “sit alanı” uygulamasından dolayı evlerine bakım onarım yapamadıklarını, köyün bir kısmının taşındığı yeni yerleşim alanda yolların çamurdan geçilmediğini söyledi.

Yeni yerleşim yerindeki konutlar için kendilerinden para alınmasını da eleştiren vatandaşlar, “Hem evlerimizden çıkarıldık, hem de gösterdikleri yeni yerleşim yerlerindeki evleri para karşılı karşılığı aldık. Bu nasıl adalet? Bizim bir evimiz vardı zaten. Çık dediler, şuraya yerleş dediler, çıktık, yerleştiğimiz yerleri de bize sattılar. Bu hesaptan kim ne anladı? Anlayan beri gelsin” dedi.
Hisar köyü halkının yakınmalarına Arslan, “Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa da” sözleriyle yanıt verdi.

ic

SEÇİM HARCAMALARININ KAYNAĞINI SORDU
Bu arada AK Parti adayı Zolan’ın seçim harcamalarına da değinen Arslan, “Her birinizin yoksullaştığı, işini kaybettiği, borcunu ödeyemediği, iflas ettiği, fabrikasını, atölyesini, dükkânını kapattığı, köylünün ürününü satamadığı ya da yok paraya elinden çıkarmak zorunda kaldığı yerde; birileri, iki elin parmakları kadar insan servetlerine servet kattı” diyerek, şöyle konuştu:

“Çiftçi kardeşim ürettiğini satamazken, tarlasını ekemez, mazotuna para yetiştiremezken, öbürü zenginliğine zenginlik kattı. Bütün bunlar Denizli’de gözümüzün önünde oldu. Görüyorsunuz ortalığa saçılan reklamları. O ilanların, reklamların, afişlerin parasını kim veriyor? Nereden çıkıyor o para? Senin cebinden. Verdiğin emlak vergisi nereye gidiyor, gördün mü? Suya ha bire zam yapıyorlar. Bu kadar reklama, afişe para yeter mi? Tabi emlak vergisine de zam yapacaklar suya da.”

Arslan, bütün meselelerin çözümünün sandıkta olduğunu, 1 Nisan sabahından sonra bütün sorunların bir bir çözüleceğini, kalkınmacı bir yerel yönetim anlayışıyla mutlu bir Denizli’yi birlikte kuracaklarını söylsözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu