REKLAMI GEÇ

Arslan: Tarımla ilgili 10 adımımız var

Arslan: Tarımla ilgili 10 adımımız var

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, göreve geldiklerinde uygulamak üzere tarımla ilgili bir programları olduğunu belirterek, “10 adımda köylü nasıl zengin olurmuş göreceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 15:18

Seçim gezilerini ilçe ziyaretleriyle sürdüren CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın duraklarından birisi de Buldan’a bağlı Derbent köyü oldu. Geçimlerini tütüncülükle sağlayan Derbentliler, Tekel’in özelleştirilmesinden sonra tüccarın insafına bırakıldıklarını, eskisi gibi para kazanmak bir yana borç içinde olduklarını ifade etti.

Köyün yakınındaki Derbent Barajı’ndan faydalanamadıklarını da anlatan vatandaşlara seslenenArslan,“1 Nisan’dan sonra her sorun çözülecek. Bir kere sulu tarımı geliştireceğiz. Belediyeden yapacağım alımlarla çiftçiyi tüccarın eline bırakmayacağım. Ben tütün tarlalarında büyüdüm, tütüncülük yaptım, çiftçinin halinden anlarım, kimsenin elinde mağdur etmem, çiftçinin ürettiği ile rahat rahat geçinebildiği bir sistem oluşturacağım. Bizim tarımla ilgili on adımımız var. Bu on adımı atacağız ki hem köylü hem bütün Denizli kalkınsın. On adımda köylü nasıl zengin olurmuş göreceğiz. Bunu birlikte başaracağız” dedi.

CHP’li Kazım Arslan’ın tarımla ilgili projelerini dinleyen Derbentliler, umutlarının tazelendiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu